Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> SERVICIOS >> ACUERDOS / CONVENIOS >> ÁREA DE TIC, CALIDAD E INNOVACIÓN

ÁREA DE TIC, CALIDAD E INNOVACIÓN

MICROSOFT CENTRE D´INNOVACIÓ EN PRODUCTIVITAT
El Centre d’Innovació en Productivitat (CIP) és una fundació sense ànim de lucre, l’objectiu de la qual és ajudar les empreses a incrementar la productivitat dels seus treballadors. Per això, el Centre ajuda les empreses a innovar en els seus processos de negoci mitjançant l’ús de tecnologies que augmenten el potencial dels seus empleats. Tecnologies com els espais de col·laboració, la missatgeria instantània, les solucions de mobilitat o les eines de cerca d’informació han demostrat el seu impacte directe al compte de resultats de les empreses i la seva capacitat d’innovar i ser més competitives.

Des d’AEBALL / UPMBALL hem arribat a un acord amb el CIP per que ambdues entitats considerem convenient sumar esforços per promoure la incorporació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en les organitzacions per millorar la seva productivitat, com eina clau per incrementar els seus beneficis i optimitzar els seus processos clau.

Així, el CIP oferirà els seus serveis en condicions especials a les empreses associades, i a més, col·laborarà amb AEBALL / UPMBALL en la organització de sessions informatives i cursos sobre l’ús de les TIC.

SERVEI D’ANÀLISI D’OPORTUNITATS DE MILLORA EN LA PRODUCTIVITAT

Els professionals del CIP tindran dues sessions de treball amb l’empresa i l’equip directiu per analitzar l’impacte i l’aplicació de les TIC i identificar així les principals àrees de millora.

Avui en dia les empreses han de donar resposta a les necessitats dels treballadors que dediquen el seu temps a treballar amb informació que no està estructurada: documents, correus electrònics, reunions... Així, han de considerar l’ús de les eines d’iProductivitat (tecnologies de la productivitat de les persones) que els ajudin a millorar les seves capacitats i a ser més efectius.

El document final de l’estudi recull totes les dades de l’anàlisi, juntament amb les recomanacions i estimacions d’impacte i serveix de full de ruta per a l’empresa.

Preu especial per empreses associades 2.500 € - 20% = 2.000 €

Les empreses interessades en conèixer el seu nivell d’iProductivitat poden omplir el següent:

QÜESTIONARI ON-LINE D’AVALUACIÓ GRATUÏTA DE PRODUCTIVITAT

Per a més informació o per sol·licitar el servei d’anàlisi d’oportunitats poden contactar amb Neus Olea (neus@aeball.net)

<< Volver


 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO