Català · Español · Inglés Asóciate











    Usuari
    Contrasenya



Para consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.




Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

AUDITOR CAP EN SISTEMES DE GESTIÓ ENERGÈTICA: ISO 50001: 2011

OBJETIVO:
Adquirir els coneixements generals i les eines necessàries per realitzar i liderar auditories de Tercera Part en Sistemes de Gestió Energètica segons els requisits de la ISO 50001: 2011 i la ISO 19011: 2002

DIRIGIDO A:
Directors, tècnics i responsables del Sistema de Gestió Energètica, a Responsables amb competències en la gestió ambiental, a Assessors i Consultors energètics, a professionals tècnics de l'energia ia tots aquells que amb interès en la gestió energètica de la seva organització vulguin convertir-se en auditors de tercera part segons la ISO 50001: 2011.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 09/11/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 10/11/2017
HORAS: 14 H.
DÍAS SEMANA: Jueves, Viernes
HORARIO: De 8:30h. hasta 15:30h.
Dias de clase en Noviembre: 9 i 10

CONTENIDO:
L'energia és un element clau en qualsevol activitat, en resultar necessària tant per als processos industrials com per a les activitats auxiliars, a més de constituir una part important dels costos. Per tant, una de les preocupacions actuals rau en l'estalvi d'aquesta energia i l'impacte ambiental que la seva generació ocasiona.
El Sistema de Gestió Energètica és la part del sistema de gestió d'una organització dedicada a desenvolupar i implantar la seva política energètica, així com a gestionar aquells elements de les seves activitats, productes o serveis que interactuen amb l'ús de l'energia (aspectes energètics) i la norma UNE-EN ISO 50001 estableix els requisits que ha de tenir un Sistema de Gestió Energètica amb la finalitat de realitzar millores contínues i sistemàtiques del rendiment energètic de les organitzacions.

1. Panorama Energètic. Situació Energètica actual a Espanya.
· Fonts d'Energia.
· Mix Energètic.
· Mercat Elèctric.
· Polítiques Energètiques i Legislació. RITE

2. El Sistema de Gestió Energètica (SGE).
· Per què un SGE?
· Definició, Objectius i Beneficis d'un SGE
· Bases i Planificació per a la Gestió Energètica

3. L'Auditoria Energètica segons la Norma ISO 50001
· Introducció a la Norma ISO 50001
· Requisits del Sistema de Gestió de l'Energia
· L'Auditoria Energètica segons la Norma ISO 50001

4. Exercicis pràctics

AEBALL/UPMBALL com entitat organitzadora, pot gestionar la bonificació del curs.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
TÜV RHEINLAND IBÉRICA ICT S.A ESPAÑA
Parc de Negocis 'Mas Blau' Edifici Oceano C/ Garrotxa, 10-12
El Prat de Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu del curs és 400 € + IVA per participant. Els treballadors de les empreses associades tindran un 10% descompte.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.




<< Volver



 




ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO