Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

ATEX (D'ATMÓSFERES EXPLOSIVES) INICIO EN FECHA PREVISTA

OBJETIVO:
Analitzar les situacions de risc que es troba el treballador que realitza treballs en Atmósferes Explosives. Conèixer les mesures preventives que es poden adoptar per evitar els riscos en aquestes atmósferes. Instruir sobre la forma segura i procediments de treball a desenvolupar.

DIRIGIDO A:
El curs està dirigit a Enginyers, Químics, Tècnics de prevenció de serveis de prevenció propis i aliens; gerents, directors o responsables d'empreses amb atmósferes explosives ia tot professional que desenvolupi activitats relacionades amb la seguretat, el manteniment i control d'atmósferes explosives en empreses de múltiples sectors amb fonts potencials d'ignició i en què es desenvolupin activitats d'emmagatzematge de combustibles, explotacions mineres, estacions de servei de carburants, indústria de la fusta, alimentació, etc que necessiten disposar d'uns coneixements bàsics de la normativa ATEX i la seva aplicació a la seva camp laboral. Per a personal amb coneixements ja d'ATEX recomanem assistir al nostre "Curs Avançat" de 14 hores.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 06/11/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 06/11/2017
HORAS: 6 H.
DÍAS SEMANA: Lunes
HORARIO: De 8:30h. hasta 14:30h.
Dias de clase en Noviembre: 6

CONTENIDO:
Atmosferes Explosives. Directiva ATEX. RD 681 / 2003
Equips per Emplaçaments amb Risc ATEX i Sistemes de Protecció
Procediments de Conformitat i Marcat de Equips
Document de protecció contra Explosions
Classificació d'Àrees de Risc en Zones
Anàlisis de Escapaments per Gasos i Vapores
Ventilació i Càlcul de l'Extensió de Zones per Gasos, Vapors i boires.
Classificació per Zones per pols. Exemples Pràctics
AEBALL/UPMBALL com entitat organitzadora, pot gestionar la bonificació del curs.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
TÜV RHEINLAND IBÉRICA ICT S.A ESPAÑA
Parc de Negocis 'Mas Blau' Edifici Oceano C/ Garrotxa, 10-12
El Prat de Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu del curs és 300 € + IVA per participant. Els treballadors de les empreses associades tindran un 10% descompte.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO