Català · Español · Inglés Asóciate











    Usuari
    Contrasenya



Para consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.




Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

NOU REGLAMENT DE MAGATZEM DE PRODUCTES QUÍMICS APQ

OBJETIVO:
L'objectiu d'aquest curs és identificar quines instal·lacions estan afectades pel nou Reglament 105/2010 i les seves ITC. Conèixer les obligacions legals derivades d'aquest i saber implantar un sistema de control de les seves instal·lacions adaptat a les exigències reglamentàries. Poder programar les inspeccions i revisions periòdiques de les instal·lacions d'acord a les exigències legals.

DIRIGIDO A:
Aquest curs està dirigit a professionals que disposen en les seves instal·lacions de magatzems de productes químics, a personal que donada la seva professió treballi amb productes químics que hagin de ser emmagatzemats, a persones involucrades en el disseny, fabricació, inspecció, prova o compra de recipients o tancs d'emmagatzematge de productes químics ja Responsables i personal de manteniment de recipients o tancs d'emmagatzematge de productes químics.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 27/11/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 28/11/2017
HORAS: 12 H.
DÍAS SEMANA: Lunes, Martes
HORARIO: De 9:00h. hasta 15:00h.
Dias de clase en Noviembre: 27 i 28

CONTENIDO:
1.- El nou Reglament APQ: Obligacions generals, àmbit d'aplicació, legalització de les instal·lacions, revisions periòdiques, accidents, plans d'autoprotecció, normes de referència, etc.

2.- ITC MIE APQ-0, Definicions Generals.

3.- ITC MIE APQ-01 a 09. Productes Inflamables, òxid d'etilè, clor, amoníac anhidre, gasos en recipients mòbils, líquids corrosius, líquids tòxics, fertilitzants, peròxids orgànics, ...

4.- ITC MIE APQ-10, Emmagatzemaments en recipients mòbils.

5.- Exercicis pràctics.
AEBALL/UPMBALL com entitat organitzadora, pot gestionar la bonificació del curs.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
TÜV Rheinland Ibérica ICT S.A España
Parc de Negocis 'Mas Blau' Edifici Oceano C/ Garrotxa, 10-12
El Prat de Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 250 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de XXX € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.




<< Volver



 




ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO