Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

COM FER CONTINGUTS EFECTIUS PER XARXES SOCIALS

OBJETIVO:
Pensar en mantenir les xarxes socials de la teva empresa se't fa costa amunt? Cada vegada que et poses a pensar una publicació et trobes amb el pànic del full en blanc? Necessites atreure nous clients, fidelitzar els actuals i cridar-los a l'acció?

DIRIGIDO A:
Totes aquelles persones que vulguin dominar un dels canals més persuasius per obtenir vendes i oportunitats de negoci. Vens? Tens clients? Informes dels teus serveis de manera regular? Gestiones xarxes socials?
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 09/11/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 23/11/2017
HORAS: 12 H.
DÍAS SEMANA: Jueves
HORARIO: De 16:00h. hasta 20:00h.
Dias de clase en Noviembre: 9, 16 i 23

CONTENIDO:
Estudi primari sobre quina es la millor estratègia de màrqueting digital, descripció de la metodologia a emprar amb la finalitat d'aconseguir els principals objectius i creació d'una estratègia de continguts concreta.

Creació i bones pràctiques a l'hora de configurar continguts efectius a Facebook, Twitter & Instagram.

Anàlisi dels resultats / mètrica i estudi per valorar l'estratègia de màrqueting digital emprada a fi i efecte de trobar possibles millores en les estratègies de futur.
Formador: Expert.Jordi Cirach Suarez. Tècnic superior en Social Media i Community Management per la Universitat Abat Oliba - Instituto Internacional de Màrqueting i format en Comunicació Política Digital a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat de Barcelona (UB).
Reconegut expert en màrqueting en línia, xarxes socials i noves tecnologies, és consultor i formador especialitzat en Social Media, Personal Branding, Influence Màrqueting i Mobile Live Streaming. En l'actualitat treballa com Digital Brand Strategist i Social Media Strategist per a diferents empreses del sector públic i privat. És cofundador i soci de SorryDigital, agència de Màrqueting Digital.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
HOTEL PORTA FIRA
Plaza Europa, 45
L'Hospitalet del Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 115 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 185 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO