Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

TREURE TEMPS AL TEMPS: CLAUS PER SER MÉS EFECTIU

OBJETIVO:
Millorar l’efectivitat i productivitat personal. Conèixer i practicar una sèrie d’eines i principis d’actuació que ens poden ajudar a millorar la nostra eficiència personal.

DIRIGIDO A:
Directors funcionals, caps d’àrea i en general tots els directius i professionals interessats en millorar la seva productivitat personal en l’àmbit professional i personal.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 21/11/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 23/11/2017
HORAS: 10 H.
DÍAS SEMANA: Martes, Jueves
HORARIO: De 9:00h. hasta 14:00h.
Dias de clase en Noviembre: 21 i 23

CONTENIDO:
UPMBALL/AEBALL us planteja amb aquest curs un repte desde el primer moment: lliberar un 15% del vostre temps. A primera vista, un repte imposible. Més enllà de les tècniques d’organització, priorització i gestió dels lladres del temps, el curs aborda la gestió del temps des d’una perspectiva de reflexió i compromís individual. Així, determinar on cada un afegeix autèntic valor a nivell personal i professional, establir les prioritats esencials, definir el nivell d’excelencia, i la revisió del hàbits de feina anquilosats per la experiència constituiran també elements clau del curs.

1. De què parlem, de eficiència o d’eficàcia?
2. La matriu d’Eisenhower: Saber determinar l’important. Cóm gestionar les urgències.
3. El principi 80/20 aplicat a la productivitat personal
: Identificant les Activitats d’Importància Clau. Priorització. La procastinació.
4. El mètode Getting Things Done de David Allen: Planificació i sistema d’arxiu
Priorització. Gestió per temperatura.
5. Els lladres del temps: Saber dir NO des de l’assertivitat. La gestió de les interrupcions i els imprevistos. La gestió de l’e-mail i el telèfon. Reunions improductives. Manca de delegació. Comunicació ineficient.
6. La corba d’eficiència personal (bioritmes).
7. Casos pràctics, Role playing, exercicis i treball de reflexió personal i col·lectiu.
8. Síntesis, conclusions i Pla d’Acció de Millora Personal.
Expert: Pere Gómez. Soci Fundador de Valoria Consulting S.L., consultoria de direcció i desenvolupament, especialitzada en la implementació de sistemes de gestió avançats i coaching executiu. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, MBA i PIM (International Management Program) per ESADE i PDD per l'IESE. Auditor de Comptes certificat pel Registre d'Economistes Auditors (REA) i Coach Executiu i d'Equips certificat per l'EEC i la ICF.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
AEBALL/UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Dcha.
L'Hospitalet del Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 155 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 230 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO