Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

DIRIGIR EQUIPS I PROJECTES EN L’ENTORNS VUCA (ALTA VOLATILITAT I INCERTESA)

OBJETIVO:
Aprendre noves habilitats i competències que ens permetin la flexibilitat necessària per adaptar-nos a la nova realitat del canvi constant.

DIRIGIDO A:
Directors funcionals, caps d'àrea, comandaments mitjans i, en general, qualsevol professional que estigui afrontant o vagi a afrontar processos de canvi i vulgui conèixer els fonaments, tècniques i eines per emprendre amb èxit.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 30/10/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 30/10/2017
HORAS: 5 H.
DÍAS SEMANA: Miércoles
HORARIO: De 9:00h. hasta 14:00h.
Dias de clase en Mayo: 4

CONTENIDO:
Cada vegada resulta més patent que vivim en el que es s'ha vingut a anomenar entorns VUCA (d'alta volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat).

PRIMER DIA

1. El canvi avui el seu impacte en les persones i les organitzacions.
2. Avantatges i beneficis que ens aporta el canvi
3. La resistència al canvi i com afrontar-la
4. La gran importància de l'actitud positiva
5. Valors i habilitats per afrontar el canvi amb èxit.

SEGONA DIA

6. Canvi i Aprenentatge: les dues cares d'una moneda
7. El procés de canvi individual i les seves fases
8. Anàlisi repte individual versus talent
9. El procés de canvi organitzatiu i les seves fases (el
model Jansen i Kotter)
10. La implantació de canvis en l'empresa amb èxit.
Expert: Pere Gómez. Soci Fundador de Valoria Consulting S.L., consultoria de direcció i desenvolupament, especialitzada en la implementació de sistemes de gestió avançats i coaching executiu. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, MBA i PIM (International Management Program) per ESADE i PDD per l'IESE. Auditor de Comptes certificat pel Registre d'Economistes Auditors (REA) i Coach Executiu i d'Equips certificat per l'EEC i la ICF.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
AEBALL/UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Dcha.
L'Hospitalet del Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 90 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 140 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO