Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

GESTIÓ COMERCIAL I VENDES B2B: COM DIFERENCIAR-TE DE LA RESTA I AUGMENTAR LA TEVA FACTURACIÓ

OBJETIVO:
Conèixer noves tècniques per utilitzar abans de sortir a possibles clients potencials del producte a vendre i sàpiguer con fidelitzar als clients.

DIRIGIDO A:
Personal del Departament Comercial, Marketing, Director General (CEO)
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 17/11/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 17/11/2017
HORAS: 4 H.
DÍAS SEMANA: Viernes
HORARIO: De 9:00h. hasta 13:00h.
Dias de clase en Noviembre: 17

CONTENIDO:
- Negocis B2B vs B2C.
- Vendre és Servir.
- 12 Idees clau que necessitem gestionar sobre vendes.
- Com elaborar una carta de vendes.
- Bonus track: Exercicis pràctics.
EXPERT: Joaquín Lázaro Gràcia. Enginyer en Organització Industrial i MBA per la Universitat de Deusto.
Ha desenvolupat càrrecs de responsabilitat en les àrees de Producció, RRHH, Màrqueting, Vendes i Logística a una multinacional del sector industrial.
Actualment és Soci Director de Zokora Comunicació, Agència de Màrqueting especialitzada en Fidelització B2B. Ajuden a que les empreses augmentin els seus beneficis i fidelitzin als seus clients sense recórrer a fer descomptes en el preu. Els seus clients entre d'altres són: Guardian Glass, Trencat Frank, KÖMMERLING, Ursa, Antalis i Mitsubishi Electric.

www.linkedin.com/in/joaquinlazarogracia
www.zokora.com

LUGAR DE REALIZACIÓN :
AEBALL/UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Dcha.
L'Hospitalet del Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 75 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 115 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO