Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

NAVEGACIÓ PER INTERNET, CERCA EFECTIVA I FONTS D'INFORMACIÓ

OBJETIVO:
- Aprendre el procés de cerca efectiva d'informació a internet - Conèixer les fonts d'informació a Internet i quines tipologies existeixen - Emprar les fonts de subscripció i els marcadors socials a internet - Obtenir informació d'interès mitjançant diversos sistemes (buscadors, fòrums, blocs, xarxes socials...) - Descobrir els diferents espais que permeten la comunicació i l'intercanvi d'idees i d'informació entre els usuaris. - Explorar els sistemes de sindicació i aprendre com s'utilitzen els marcadors socials.

DIRIGIDO A:
Dirigit preferentment a: persones que necessitin (degut a la seva feina) optimitzar les cerques d'informació a Internet.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 09/11/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 09/11/2017
HORAS: 4 H.
DÍAS SEMANA: Lunes
HORARIO: De 16:00h. hasta 20:00h.
Dias de clase en Noviembre: 9

CONTENIDO:
1. Font d’informació
a. Concepte: què és una Font d’informació?
b. Com identifiquem una Font d’informació vàlida?

2. Tipus de fonts d’informació
a. Motors de cerca
i. Operadors booleans
b. Metacercadors
c. Fòrums
d. Blocs
e. Biblioteques virtuals
f. Bases de dades
g. Mitjans de comunicació

3. Marcadors socials
a. Conceptes i característiques
b. Digg.com / Del.icio.us / Meneame

4. Xarxes Socials
a. Cercar informació a Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

Cas pràctic: Netvibes
Expert.Jordi Cirach Suarez. Tècnic superior en Social Media i Community Management per la Universitat Abat Oliba - Instituto Internacional de Màrqueting i format en Comunicació Política Digital a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat de Barcelona (UB).
Reconegut expert en màrqueting en línia, xarxes socials i noves tecnologies, és consultor i formador especialitzat en Social Media, Personal Branding, Influence Màrqueting i Mobile Live Streaming. En l'actualitat treballa com Digital Brand Strategist i Social Media Strategist per a diferents empreses del sector públic i privat. És cofundador i soci de SorryDigital, agència de Màrqueting Digital.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
HOTEL PORTA FIRA
Plaza Europa, 45
L'Hospitalet del Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 85 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 130 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO