Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

GESTIÓ DEL RISC. ISO 9001:2015

OBJETIVO:
Entendre el concepte de cultura del risc i la seva evolució en el temps Analitzar, conèixer i comprendre els requisits de la Gestió de Riscos en la Norma ISO 9001: 2015. Diferenciar els diferents enfocaments que poden realitzar-se a l'hora de gestionar el risc. Accedir als fonaments de la Gestió de Riscos de la norma ISO 31000: 2010 de Gestió del Risc Donar a conèixer les diferents eines metodològiques i d'estàndards internacionals utilitzats per a la identificació, avaluació i gestió de riscos. Compartir bones pràctiques derivades d'una correcta gestió del risc en l'organització.

DIRIGIDO A:
Directius, Rbles. de Departament, Comandaments i Tècnics de Qualitat que requereixen implantar un Sistema de Gestió de Riscos en l'àmbit del Sistema de Gestió de Qualitat segons la Nova ISO 9001: 2015. Responsables de producció, manteniment i controls operacionals que necessiten aprofundir els seus coneixements en Gestió de Riscos.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 15/11/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 15/11/2017
HORAS: 6 H.
DÍAS SEMANA: Miércoles
HORARIO: De 8:30h. hasta 15:30h.
Dias de clase en Noviembre: 15

CONTENIDO:
1. Concepte de Risc i evolució en el temps
2. Tipus de riscos en les organitzacions i característiques
a. Riscos globals / estratègics
b. Riscos operacionals
c. Riscos associats a projectes

3. La gestió del risc segons la nova ISO 9001: 2015:
a. identificació
b. anàlisi
c. avaluació
d. tractament

4. Principals metodologies per a la Gestió de Riscos: introducció a la norma ISO 31000: 2010

5. Com implantar, complir, mantenir i millorar el compliment dels requisits de Gestió de Riscos de la futura Norma ISO 9001: 2015,

6. Casos i Exemples pràctics.
AEBALL/UPMBALL com entitat organitzadora, pot gestionar la bonificació del curs.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
TÜV Rheinland Ibérica ICT S.A España
Parc de Negocis 'Mas Blau' Edifici Oceano C/ Garrotxa, 10-12
El Prat de Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 185 € + IVA els participants de les empreses associades tindrán un descomte de 10%..
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO